Finca La Sonrisa

Welkom in Salinas!

In onze luxe villa met zwembad!

Waar je heerlijk kunt relaxen!

En gewoon kan ontspannen!

 

Voorwaarden

 • De appartementen en bijgebouwen van La Sonrisa zijn geheel rookvrij. Buiten mag gerookt worden, maar wij vragen onze rokende gasten rekening te houden met de overige bezoekers van La Sonrisa. Beneden bij het hangmattenbos is het om veiligheidsredenen absoluut verboden te roken of open vuur aan te houden.
 • Honden zijn beperkt toegestaan. Hiervoor is vooraf overleg nodig. Indien een hond wordt toegelaten, kost dat 5 euro per dag (kleine hond tot 5kg) en 10 euro per dag (grote hond +5kg).
 • Poezen zijn ook toegelaten mits voorzien van een kattenbak voor een prijs van 5 euro per overnachting.
 • Bij boeking vragen wij GEEN borg. Wij gaan ervan uit jij net zo met onze eigendommen omgaat als die van jouzelf en mocht er een ongelukje gebeuren, dat jij dat bij ons meldt. Dan lossen we dat gewoon op.
 • Als de reservering bevestigd is vragen wij een aanbetaling van 30% van de huursom. Na ontvangst hiervan is de reservering definitief. Het restant van de huursom dient uiterlijk twee weken voor de ingangsdatum van de huurperiode op de rekening te zijn bijgeschreven.
 • Annulatie door de klant:
  annulering is mogelijk met geldige reden* tot 60 dagen voor ingang huurperiode. Het voorschot wordt dan, onder inhouding van 100 euro, teruggestort op het bankrekeningnummer dat de gast heeft gebruikt tijdens reservatie. Bij annulatie met geldige reden* 30 dagen voor ingang huurperiode wordt het voorschot omgezet in een voucher.
  *geldige reden (overlijden of ernstige ziekte van jezelf of een naast familielid, medische ingreep die jij of jouw partner of kind moet ondergaan, complicaties bij een zwangerschap).
 • Annulatie door eigenaar:In het geval dat de eigenaar een verblijf zou moeten annuleren worden alle gestorte sommen aan de gast terugbetaald door overschrijving op het bankrekeningnummer dat de gast heeft gebruikt tijdens de reservatie. De gast kan geen enkele andere vorm van schadeloosstelling eisen.