mountainbike

Hier kun je 365 dagen per jaar je energie kwijt op de fiets. Direct vanaf ons huis bevind je je op de openbare weg. De wegen zijn in dit deel van Spanje over het algemeen zeer goed te berijden. De heuvelachtige omgeving biedt uitdagende tripjes en hellingen tot 13 % zijn binnen bereik. Mocht je het iets rustiger aan willen doen, dan kan dat uiteraard ook. Als je bedenkt dat professionele wielerploegen hier hun wintertrainingen doen en enkele Nederlandse topwielrenners hier de wintermaanden wonen, dan moet het wielerbloed toch sneller gaan stromen. Er zijn gratis routes voor je GPS systeem beschikbaar.

Op enkele honderden meters van ons huis begint het natuurgebied met ongekende mogelijkheden om te mountainbiken. Er zijn gratis routes te downloaden voor je eigen GPS systeem, maar ook zonder vooraf vastgestelde routes kun je hier je draai wel vinden. Je hoeft niet in de buurt te blijven om prachtige routes te rijden, maar het kan wel.

Zowel racefietsen als mountainbikes zijn te huur. Het is even rijden, maar het kan geregeld worden.