Finca La Sonrisa

Welkom in Salinas!

In onze luxe villa met zwembad!

Waar je heerlijk kunt relaxen!

En gewoon kan ontspannen!

Amada Rosa is vernoemd naar onze oudste dochter Romi.
De betekenis van Romi haar naam is geliefde roos en in het Spaans is dit Amada Rosa.

Amada Rosa is een appartement voor 4 personen en bevindt zich op de zuidzijde van ons huis en beschikt over een zeer ruim dakterras, voorzien van ligbedden, een tuinset en een fenomaal uitzicht.
Het appartement beschikt over een volledig ingerichte keuken met kookplaat, een koelkast met vriesvak en een microgolf. Vanuit de centrale hal kom je binnen in de woonkamer met open keuken. Van daaruit heb je direct toegang tot de beide slaapkamers, de badkamer en het gigantische dakterras. Rechts bevindt zich een slaapkamer voor 2 personen met een schitterend uitzicht op het zwembad en de bergen. Links heb je de andere tweepersoons slaapkamer. Er is mogelijkheid om nog een babybed bij te plaatsen. De badkamer is heel ruim met een grote inloopdouche, wastafel, spiegel en toilet. Er is voldoende kastruimte aanwezig. Het appartement is gezellig ingericht met alle nodige voorzieningen.