Finca La Sonrisa

Welkom in Salinas!

In onze luxe villa met zwembad!

Waar je heerlijk kunt relaxen!

En gewoon kan ontspannen!

Alegria is vernoemd naar onze jongste dochter, Joy.
De betekenis van Joy haar naam is vreugde en in het Spaans is dit Alegria.

Alegria bevindt zich aan de noordkant van het huis en beschikt over een ruime slaapkamer voor twee personen, het is ook mogelijk om nog 2 enkele bedden bij te plaatsen of een babybed. Via de centrale hal kom je in de woonkamer en van daaruit heb je overal uitzicht op de bergen en op het zwembad. De woonkamer is gezellig ingericht en beschikt over een compleet ingerichte keuken met kookplaat, een koelkast met vriesvak en een microgolf. De badkamer heeft een inloopdouche, wastafel en spiegel en toilet. Er is voldoende kastruimte aanwezig.